Care-i treaba cu economizoarele de combustibil

Pretul tot mai ridicat al combustibililor, traficul infernal, cozile din orase si soselele cu gauri fac ca circulatia cu masina personala sa devina un adevarat cosmar petru orice sofer din Romania. Astfel, pe langa consumul mare de combustibil, trebuie sa suportam si uzura masinii. Rezultatul? Cheltuieli peste cheltuieli. Ce putem face, insa, pentru a ne pastra cat mai „sanatoasa” masina si pentru a avea un consum decent de combustibil? Cea mai sigura varianta este aceea de a monta un economizor de combustibil in rezervorul masinii.

Un economizor de combustibil inseamna o piesa mica, realizata dintr-un aliaj metalic, care se monteaza cu usurinta in rezervorul oricarei masini si care ajuta la reducerea consumului de benzina si la curatarea naturala a acestuia. Pe langa aceste aspecte, economizorul de combustibil ajuta motorul masinii dvs. sa fie mai silentios, ajutandu-va masina sa porneasca mai repede, sa circule mai usor (virajele se vor lua mai usor, ambreiajul si acceleratia vor merge mai bine si mai usor).
Economizorul de combustibil va oferi motorului mai multa putere, mentinand o igiena naturala a pieselor consumabile: uleiul, filtrul, valvele, injectoarele, bujiile, cilindri. Igiena corespunzatoare a acestor piese inseamna o viata mai lunga pentru masina dvs. Si daca inainte, drumurile dvs. la service erau destul de dese, iata ca, datorita unui economizor de combustibil, aceste drumuri se vor rari.

Un astfel de economizor de combustibil este si Economax. Economax ajuta la o ardere completa a noxelor si la mentinerea curata a motorului. Cu ajutorul lui, consumul de benzina se va reduce cu 25% iar cel de motorina cu 15%. Catalizatorul nu afecteaza cu nimic motorul masinii dvs. Ba din contra, il ajuta sa aibe mai multa putere. Economax este potrivit pentru orice tip de masina si pentru orice gen de motor, ajutandu-va sa economisiti bani, timp si nervi.
Acest economizor de combustibil, care reduce consumul de benzina, se poate comanda de pe internet, la preturi decente, fiind livrat direct la domiciliul dvs. impreuna cu detalii legate de montarea sa, de garantie etc. Nu trebuie decat sa cautati produsul, sa va documentati si sa faceti comanda on-line.