Mobila de baie la comanda. Avantaje si dezavantaje!

Mobilierul de baie realizat la comanda poate avea atat avantaje cat si dezavantaje. Rezultatul depinde foarte mult de relatia dintre producatorul de mobilier si clientul sau. Comunicarea intre cele doua parti este esentiala pentru ca produsul finit sa fie de calitate superioara.

montaj-dulap-de-baie

Avantajele realizarii mobilei de baie la comanda

Un mobilier de baie realizat la comanda intruneste nevoile si dorintele proprietarului sau. Mai exact, daca alegi aceasta optiune nu vei mai fi nevoit sa te multumesti cu ce gasesti expus in showroom-urile de profil. Baia ta va arata perfect indiferent de dimensiunile ei. In plus, un producator bun iti poate oferi idei care sa te avantajeze, un design aerisit, modern, functional.
Mobila de baie la comanda va fi realizata asa cum doresti tu. Poti alege culorile, materialul, poti pune conditii. Si, mai mult, te poti incadra intr-un buget clar. De cati bani dispui, de atatia faci comanda.

Dezavantajele realizarii mobilei de baie la comanda

Mobilierul de baie realizat la comanda poate fi si o bataie de cap pentru clientul in cauza. Acest aspect se datoreaza neseriozitatii producatorilor.
Una dintre problemele majore in astfel de cazuri consta in piesele de mobilier care nu respecta dimensiunile comenzii. Mai exact, poti primi mobila mai mare sau mai mica decat ai comandat, care sa nu se potriveasca nevoilor tale.
Exista si situatii in care mobilierul nu este montat si transportat in aceeasi suma. Sau poti intalni posibilitatea ca piesele sa aibe o calitate inferioara fata de ceea ce ai platit si ai dorit tu.

Toate aceste dezavantaje pot fi inlaturate, insa, cu ajutorul unei comunicari clare cu producatorul respectiv. Mesterul trebuie sa fie cel care ia masurile viitoarelor corpuri de mobila baie, cel care clarifica detaliile tehnice, detaliile de transport si montaj. Cu cat lucrurile sunt mai clare inca de la inceputul comenzii, cu atat mobilierul de baie la comanda va fi un succes pentru ambele parti implicate.
Este important ca viitorul client sa stie exact ce implica comanda lui si producatorul in cauza sa explice detaliat cum se va desfasura totul fara sa evite discutiile legate de partea financiara. Un client multumit inseamna comenzi mai multe pentru un producator.